Gezegend door mijn geboorte in het mooiste gebied van Zuidoost Europa, de Balkan, ben ik op zoek gegaan naar manieren om de schoonheid en veelzijdigheid van deze unieke vergeten streek bekend te maken in mijn huidige vaderland. Omdat de echte schoonheid van de Balkan alleen door een bezoek ter plaatse te ervaren is ben ik jaren geleden begonnen met het organiseren van bijzondere reizen door de Balkan. Ook dit jaar hebben wij weer een aantal heel bijzondere reizen voor U samengesteld.

Reis met ons mee en ervaar de rijke cultuur, ongekende gastvrijheid, inheemse tradities en vooral de ongerepte natuur van Macedonië, Albanië, Bosnië, Servië, Bulgarije, Montenegro, Kroatië of Griekenland zelf, in klein groepsverband of individueel! Waarschijnlijk wordt u net zo verliefd op de Balkan als ik.

Als specialist in bijzondere reizen door de Balkan staan onthaasting, rust en buitengewone ontmoetingen met bewoners en natuur centraal bij iedere reis. Beleef het dagelijkse leven van de herders, breng een bezoek aan een zigeunerfestival, ontdek het mysterie van de Balkan dorpjes, bezoek één of meerdere eeuwenoude kerkjes en kloosters en geniet iedere dag weer van de overheerlijke traditionele gerechten.

Onze enthousiaste reisbegeleiding helpt u de ontelbare verborgen plekjes en schatten in het hart van de Balkan zelf te ontdekken. Beleef het dagelijkse leven met deze gastvrije mensen. Bekijk de website eens of neem contact met ons op. Samen zoeken wij een passende en bijzondere reis voor u uit.

Karatanova Tours

Karatanova Tours is begonnen in 2003 als touroperator voor gespecialiseerde reizen naar de Balkan. Centraal stonden de kennis over de behoeften van de Nederlandse klant en de kennis over de cultuur, geschiedenis, politiek en geografie van de Balkan-landen. Dit stelde het bedrijf in staat maatgesneden programma’s te maken en uitvoeren met goede prijs – kwaliteit verhoudingen. Hierdoor werd en wordt Karatanova Tours regelmatig benaderd door de grote en bekende touroperators. Op die manier is Karatanova Tours uitgegroeid tot een van de belangrijkste touroperators voor de Balkan. Karatanova Tours onderscheidt zich op een aantal punten van de doorsnee reisorganisatie:

Als tussenpartij met hoog kwalitatieve reizen, samengesteld met een grote mate van flexibiliteit in de bestemming voor de grote Nederlandse touroperators, dus niet als concurrent maar als B2B partner. Specifieke regio (de Balkan landen), welk gebied na de onstabiele situatie van de jaren 90’ in een rustig vaarwater terechtgekomen is en wordt steeds interessanter voor het Nederlandse publiek (makkelijk en snel te bereiken, goede prijs – kwaliteit verhoudingen, grote interesse vanwege de erkenbaarheid en eigen betrokkenheid).